Geïnteresseerd? Kies een pakket

Cloudoplossingen op maat van uw bedrijf

Uw IT zo efficiënt en veilig mogelijk organiseren: dankzij ClearMedia profiteer jij steeds van de meest optimale en veilige oplossingen.

Ontdek meer

Ons aanbod
Niet geïnteresseerd in ons aanbod? Laat ons weten waarom!

Wanneer u investeert in IT, wilt u dat die investering veilig is. Doordat ClearMedia een dochterbedrijf is van Proximus, profiteren wij mee van hun veiligheid en stabiliteit. Zo bent u verzekerd van de beste en veiligste oplossingen.

Wanneer u investeert in IT, wilt u dat die investering veilig is. Doordat ClearMedia een dochterbedrijf is van Proximus, profiteren wij mee van hun veiligheid en stabiliteit. Zo bent u verzekerd van de beste en veiligste oplossingen.

Vind het pakket dat bij u past

Email en samenwerken

Domeinnaam

 • Uw bestaande of nieuwe domeinnaam (.be, .eu, .com, …)
 • 1ste jaar GRATIS
  (€20/j vanaf 2e jaar)

Microsoft 365

 • Professionele Mailbox (50GB)
 • Microsoft Teams
 • Beveiligde Cloudopslag
 • Office Online
  (Word, Excel, Powerpoint, …)
Email, samenwerken en bestaande website

Email en samenwerken:

Domeinnaam

Microsoft 365

+

Website hosting

 • Performante en moderne servers
 • Firewall en DDoS beveiliging
 • Linux en Windows hosting
Email, samenwerken en nieuwe website

Email, samenwerken en Website Hosting:

Domeinnaam

Microsoft 365

Website hosting

+

Een nieuwe website

Staat uw website al jaren ongewijzigd online? Dan is it het uitgelezen moment om hem op een kostefficiënte manier te vernieuwen.

Leuk dat je interesse hebt!

We hebben nog enkele gegevens nodig.

Starten gaat snel een eenvoudig!

En nu…

 • U wordt binnen 48 uur gecontacteerd.
  Nadat wij uw contactaanvraag goed hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
 • U wordt gematcht met de partner die het best bij u past
  Op basis van de noden van uw bedrijf matchen wij u met die expert die u het best zal verder helpen.
 • Ga samen op zoek naar de ideale oplossing & samenwerking
  Onze partner luistert naar uw verhaal en stelt u de optimale oplossing voor. Jullie bespreken meteen hoe de set-up en configuratie zelf zal verlopen.
 • Stap over naar de cloud
  Wanneer alles duidelijk is en u akkoord gaat met het voorstel van onze partner, staat alles klaar om uw cloudoplossing snel, eenvoudig en veilig te installeren.
De voordelen van ClearMedia:
 • Ultimate Partner Experience

  Ons team zorgt ervoor dat u het potentieel in de cloud business optimaal kan benutten. We helpen graag mee op commercieel, technisch en administratief gebied.

 • Innovatieve en kwalitatieve oplossingen

  Dankzij ons team van productspecialisten, zijn wij steeds up-to-date over de nieuwste trends die we samenbrengen in geïntegreerde moderne oplossingen voor uw klanten.

 • Persoonlijk en flexibel

  ClearMedia is een KMO zoals u en daarom mag u er ook zeker van zijn dat flexibiliteit en persoonlijke aanpak belangrijke waarden in ons bedrijf zijn.

 • Stabiel en veilig

  Als onderdeel van de beursgenoteerde Proximus-groep, mag u er natuurlijk op rekenen dat wij zeer veel investeren in veiligheid en stabiliteit.

En meer…

 • Kwalitatieve enterprise oplossingen
 • Groot partnernetwerk
 • KMO-tarieven
 • Partner wordt 24/7 ondersteund
 • Uptime van 99,9987%
 • Flexibiliteit
 • Stabiele (financiële) partij
Ontdek ons aanbod

Een greep uit onze partners

Vragen over uw aanbod

Zoek & vind hieronder uw antwoord!

Waarom ontvang ik een factuur van ClearMedia? 

Sinds 31/3 is Proximus gestopt met het registreren en beheren van domeinnamen. Deze dienst werd overgenomen door ClearMedia, een dochterbedrijf van Proximus. 

Ik ontving een e-mail van Proximus waarin staat dat ik een nieuwe leverancier moet vinden. Wat moet ik nu doen?  

Residentiële klanten hebben een andere e-mail ontvangen dan de zakelijke klanten. Residentiële klanten worden niet overgezet naar ClearMedia. Enkel SMB-klanten worden automatisch overgenomen door ClearMedia. Voor hen verandert er, buiten de facturatie, niets. 

Kan iedereen een domeinnaam registreren bij ClearMedia? 

Professionele klanten met een BTW-nummer kunnen een domeinnaam registreren bij ClearMedia door het bovenstaand formulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar dnsmaster@clearmedia.be

Ervaar ik een downtime bij de verhuis van Proximus naar ClearMedia? 

Proximus en ClearMedia nemen de grootste zorg om er voor te zorgen dat er geen onderbreking is van de DNS diensten. Mocht je als klant toch problemen ondervinden dan mag je dit melden aan dnsmaster@proximus.be en dnsmaster@clearmedia.be.

Waarom ontvang ik een factuur voor 1 jaar, en niet voor 1 maand zoals in het verleden? 

De domeinregistratiekosten zijn minimaal één jaar bij de registrar, vandaar dat klanten nu ook een factuur van 1 jaar ontvangen overeenstemmend met de geldigheid van één jaar domeinregistratie. 

Hoeveel kost een domeinnaam?  

De kostprijs van een domeinnaam is afhankelijk van de extensie die je wenst. Via deze link kan je de prijslijst downloaden van de meest voorkomende domeinextensies. 

Ik gebruik mijn domeinnaam niet meer, hoe kan ik deze opzeggen?  

Stuur minstens één maand voor de vervaldatum van het domein een stopzettingsbrief per e-mail of per post. Zo niet, dan wordt het domein automatisch met een jaar verlengd. 

Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in de DNS-records van mijn domeinnaam? 

Wijzigingen kunnen allleen aangevraagd worden per e-mail naar dnsmaster@clearmedia.be, waarbij precies wordt aangegeven welke wijzigingen in de DNS-records nodig zijn. Het verzoek moet afkomstig zijn van de geregistreerde eigenaar van de domeinnaam.

Kan ik zelf wijzigingen aanbrengen aan de configuratie van mijn domeinnaam?  

Op dit moment kunnen wijzigingen enkel uitgevoerd worden door ClearMedia. Wijzigingen kunnen aangevraagd worden via een e-mail naar dnsmaster@clearmedia.be, waarbij precies wordt aangegeven welke wijzigingen in de DNS-records nodig zijn. Het verzoek moet afkomstig zijn van de geregistreerde eigenaar van de domeinnaam.

Hoe kan ik controleren wie de eigenaar is van een domeinnaam? 

Dit kun je controleren met behulp van de website who.is of door de website van de betreffende TLD-extensie te raadplegen (bijvoorbeeld, .be/.brussel/.vlaanderen kan worden gecontroleerd op dnsbelgium.be). 

Hoe kan ik mijn registratiegegevens wijzigen? 

Registratiegegevens wijzigen kan alleen via e-mail naar dnsmaster@clearmedia.be. Het verzoek moet afkomstig zijn van de geregistreerde eigenaar van de domeinnaam. 

Hoe kan ik een bestaande domeinnaam naar ClearMedia overdragen?  

Professionele klanten met een BTW-nummer kunnen een bestaande domeinnaam naar ClearMedia overdragen door contact op te nemen met dnsmaster@clearmedia.be

Hoe kan ik een nieuwe domeinnaam registreren bij ClearMedia? 

Professionele klanten met een BTW-nummer kunnen een domeinnaam registreren bij ClearMedia via het bovenstaand naar ClearMedia overdragen door contact op te nemen met dnsmaster@clearmedia.be

Kan ik mijn eigen nameservers gebruiken voor mijn domein? 

Ja, dat kan. Stuur een e-mail naar dnsmaster@clearmedia.be, waarin je de exacte nameservers vermeldt die je aan je domein wilt koppelen. Het verzoek moet afkomstig zijn van de geregistreerde eigenaar van de domeinnaam. 

Wat is het Domain Name System (DNS)? 

Het Domain Name System (DNS) is het telefoonboek van het internet. Mensen krijgen toegang tot informatie online via domeinnamen, zoals Proximus.be of Google.com. Webbrowsers communiceren echter via IP-adressen. DNS vertaalt domeinnamen naar IP-adressen, zodat browsers internetbronnen kunnen laden. Deze bronnen omvatten voornamelijk e-mail, webapplicaties of andere bronnen die je wilt benaderen via het internet. Kortom, een domeinnaam bevat niet jouw internetbronnen, maar maakt eenvoudige en merk gebonden toegang tot deze bronnen mogelijk. 

Om een domeinnaam te gebruiken, moet je eerst een domeinnaam registreren. ClearMedia biedt deze registratiediensten aan voor de meest voorkomende top-level domeinen (TLD’s).

Wat is een top level domain (TLD)?  

Een TLD is alles wat volgt op de laatste punt van een domeinnaam. Bijvoorbeeld, in de domeinnaam google.com is .com de TLD. Enkele andere populaire TLD’s zijn .be, .org en .eu

De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) heeft de autoriteit over alle TLD’s die op internet worden gebruikt, en het delegeert de verantwoordelijkheid voor deze TLD’s aan verschillende organisaties. Bijvoorbeeld, .be domeinnaamregistraties worden beheerd door dnsbelgium.be.